Direct naar de inhoud

Dodelijke aanrijding - Rijksstraatweg - Jistrum

Aan de Rijksstraatweg (N355) bij Jistrum heeft op woensdagochtend 11 september in de vroege ochtend een dodelijke aanrijding tussen een auto en voetganger plaatsgevonden. Bent u getuige geweest van dit ongeval? En heeft u de politie nog niet gesproken? Dan komt de politie graag met u in contact.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omstreeks 06:25 uur vindt op woensdag 11 september een dodelijk ongeval plaats aan de Rijksstraatweg (N355) bij Jistrum. Ter hoogte van hectometerpaal 17.0 wordt een voetganger geraakt door een auto en raakt daarbij zeer ernstig gewond. Verschillende hulpdiensten spoeden ter plaatse, maar hulpverlening mag voor de 62-jarige vrouw uit de gemeente Tytsjerksteradiel niet meer baten.

Getuigenoproep

De politie is een onderzoek gestart naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie heeft al met meerdere omstanders gesproken maar komt graag in contact met getuigen die het moment van het ongeval hebben gezien. Heeft u het incident zien gebeuren? Heeft u informatie over de toedracht van het incident? Of heeft u beelden van het ongeval of de aanloop daartoe? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.