Direct naar de inhoud

Schietincident - Torenstraat - Helvoirt

Een auto op een parkeerplaats aan de Torenstraat in Helvoirt is vannacht beschoten. Niemand raakte gewond. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Weet je meer over waarom daar geschoten is of heb je iets gezien? Deel je info en/of (deurbel/camera)beelden met ons.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Melding en onderzoek
Rond 05.00 uur vannacht werd er op de Helvoirtse Torenstraat meerdere keren op een auto geschoten. Op dat moment zat er gelukkig niemand in de auto. We doen uitgebreid (sporen – en buurt)onderzoek naar dit incident. Zo stelden rechercheurs van de forensische opsporing diverse sporen veilig. Ook stelden ze vast dat de auto meerdere kogelinslagen vertoonde. Daarnaast spraken we met getuigen en de eigenaar van de auto. Diverse getuigen spreken over een scooter die kort na het incident wegreed. Uit onderzoek blijkt dat de scooter wegreed richting de N65. Of de scooter iets met het incident te maken heeft, weten we niet. Maar we komen wel graag in contact met de bestuurder van de scooter.

Getuigen of camerabeelden
Weet je meer over dit schietincident? Misschien heb je iets (verdachts) gezien tijdens, voor of (kort) na het incident, dat rond 05.00 uur plaatsvond? Of mogelijk was of woon je in de buurt en heb je (deurbel / dash)camerabeelden? Ook zijn we benieuwd wie de bestuurder van de scooter was die rond het incident is gezien. Ben of ken je de bestuurder van de scooter?

Deel je info en/of beelden met ons via het tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem of 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening