Direct naar de inhoud

Overval tankstation - Jan Heijmanslaan - Rosmalen

Een met een flink mes bewapende man overviel maandagavond rond 20.20 uur een tankstation aan de Jan Heijmanslaan in Rosmalen. Hij ging er met geld vandoor en van hem ontbreekt vooralsnog elk spoor. Wie heeft informatie die ons mogelijk naar de dader kan leiden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 20.20 uur kregen we een 112-melding van de overval. De overvaller loopt de shop van het tankstation binnen, pakt de medewerker bij zijn kraag en bedreigd hem met een groot mes. De dader doet een greep in de kassa en gaat er vervolgens te voet met een geldbedrag vandoor. Gelukkig raakte de medewerker niet gewond. De overvaller is lopend vertrokken richting de Nicolaas Fierlantstraat. Een getuige heeft de verdachte ook betreffende straat in zien rennen in de richting van Hintham, maar waar hij daarna gebleven is weten we niet. We deden meteen buurtonderzoek en stelden camerabeelden veilig.

Signalement
De overvaller is een blanke man van ongeveer 1.80 meter lengte.  Hij heeft een normaal postuur en een rossig ringbaardje. De man droeg een grijze jas of vest met capuchon en groene Nike sportschoenen. De schoenen hebben witte zolen of accenten.

Getuigen
Wij zijn op zoek naar getuigen! Op de beelden zagen we dat er op het moment van de overval meerdere personen/klanten op het terrein van het tankstation waren. Er stonden ook enkele auto’s. We vragen iedereen die daar op dat moment geweest is om contact op te nemen met de politie Den Bosch. Mogelijk heb je iets gezien dat ons kan helpen om de dader te vinden. Misschien heeft iemand dashcambeelden? Bel de politie via het landelijk politiennummer 0900-8844 of deel je informatie via de Opsporingstiplijn, 0800-6070. Gegarandeerd anoniem je tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening