Direct naar de inhoud

Explosie bij woning - Sluisweg - 's-Hertogenbosch

Donderdag, kort na middernacht, vond een explosie plaats bij een woning aan de Sluisweg. Hierdoor raakte de voordeur zwaar beschadigd. Wie kan ons helpen de dader te vinden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 00.30 uur werd een enorme klap gehoord en bij de voordeur van de woning. Het bovenraam lag er volledig uit. Toen we ter plaatse kwamen, zagen collega’s dat de voordeur eruit lag, veroorzaakt door een explosie van vermoedelijk zeer zwaar vuurwerk. Een explosievenverkenner werd ter plaatse gevraagd ten behoeve van onderzoek.  Wij zijn op zoek naar mensen die ons meer kunnen vertellen over deze zaak.  

Weet of vermoed je wie dit op zijn geweten heeft? Kun je meer vertellen over de achtergrond van dit feit? Waarom was dit huis doelwit? Was je in de buurt en heb je iets gezien? Woon je in de buurt en heb je een bewakings- of deurbelcamera die mogelijk bruikbare beelden heeft opgenomen? Neem dan meteen contact met ons op en tip via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening