Direct naar de inhoud

Zedenincident – Leemslagenweg – Almelo

We doen onderzoek naar een zedenincident dat vrijdag 6 september heeft plaatsgevonden nabij de Leemslagenbrug in Almelo. Was jij daar vrijdag 6 september tussen 12.00 en 22.00 uur en/of beschik je over camerabeelden? Jouw informatie kan het onderzoek verder helpen. We spreken je graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vrijdag 6 september kregen we een melding van een zedenincident en zijn we direct een onderzoek gestart. De verdachte is een nog onbekende man. Om de tijdlijn van 6 september zo goed mogelijk te kunnen reconstrueren, willen we graag iedereen spreken die vrijdag 6 september bij de Leemslagenbrug liep of reed tussen genoemde tijdstippen. Ook als je over camerabeelden of dashcambeelden beschikt, verzoeken we je om contact op te nemen.

Alle informatie kan het onderzoek verder helpen. Iedere tip die binnenkomt wordt door het onderzoeksteam nauwkeurig onderzocht. Dus ook als je twijfelt of je informatie relevant is, vragen we contact op te nemen.

Vanwege de aard van het incident en de privacy van betrokkenen, zijn we terughoudend met het delen van verdere informatie. We weten dat op social media en in whatsappgroepen berichten worden gedeeld over deze zaak. Omwille van het onderzoek willen we vragen de berichten niet verder te verspreiden, maar eventuele informatie met de recherche te delen.

2024419927 MB

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6zSKzdA2Ksg

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=54si8AGaEu8

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening