Direct naar de inhoud

Woninginbraken – Stokhorstlaan – Enschede

Aan de Stokhorstlaan in Enschede werd ingebroken bij huizen van mensen die op vakantie waren. Herken jij deze verdachte? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Terwijl de bewoners op vakantie waren, klom een onbekende man door een van de ramen naar binnen. Hij doorzocht alle vertrekken van de woning en haalde alles overhoop. Toen hij een camera zag hangen, maakte hij deze onklaar. Met een aantal sieraden ging hij er vandoor.

Uit de tuin pakte hij een ladder, die hij bij een andere woning neerzette. Toch brak hij daar uiteindelijk niet in. Wel werd bij een andere woning in de straat ingebroken. Ook die bewoners waren met vakantie. Bij terugkomst bleken zij sieraden, contant geld en twee paar schoenen te missen.

Vragen

  • Weet jij wie deze verdachte is
  • Weet jij waar hij verblijft? 
  • Heb jij die nacht gezien of deze verdachte gebruikmaakte van een voertuig en zo ja, wat voor voertuig?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wa_ZZIviSmE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening