Direct naar de inhoud

Diefstal pakket – Geitenkamp – Arnhem

Aan de Geitenkamp in Arnhem ging een onbekende ervandoor met het pakketje van iemand anders, waarin een nieuwe telefoon zat. Herken jij de verdachte? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De bestelde telefoon ter waarde van 450 euro was bezorgd bij het pakketpunt van een supermarkt. Daar kon de eigenaar het afhalen, maar tot zijn verbazing kreeg hij een melding dat zijn pakket al was afgehaald. Hij nam contact op met de supermarkt. Die wist hem te vertellen dat de persoon die het pakket had afgehaald, een legitimatiebewijs had laten zien met daarop de juiste naam. Ook had hij een handtekening gezet. De onbekende afhaler is te zien op camerabeelden, maar de gedupeerde man herkende hem niet.  

Herken jij hem wel? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden onderaan deze pagina.  

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Efff1Aw6z9Q

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening