Direct naar de inhoud

Twee verdachten aangehouden - overval supermarkt - Amsterdamsestraatweg - Utrecht

Op vrijdag 21 juni, werd een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht overvallen door drie mannen. Na onderzoek hebben we twee verdachten kunnen aanhouden. Een derde overvaller zoeken we nog.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 19.45 uur, een kwartier voor sluitingstijd, kwamen drie jongemannen de supermarkt binnen. De winkel is dan leeg, op twee medewerkers na. Door hoe ze gekleed waren, leken het voetbalsupporters; die avond speelde het Nederlands elftal tegen Frankrijk. Twee van hen droegen een Nederlandse en een oranje vlag.

De twee mannen kwamen geen boodschappen doen, maar gingen, nadat ze wat rondliepen in de winkel naar het magazijn en bedreigden de aanwezige winkelmedewerker met een steekwapen. Hij werd vastgebonden. De andere medewerker schoot zijn collega te hulp. Uiteindelijk rende hij, achtervolgd door de overvallers naar buiten.

Aanhoudingen
De politie startte direct een onderzoek. De zaak werd ook behandeld in het Utrechtse opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. Door tips van de kijkers hebben inmiddels twee van de drie verdachten aan kunnen houden.
Het gaat om twee 19-jarige mannen uit Utrecht.

De derde verdachte zoeken we nog. Hij droeg donkere kleding, een zonnebril, een zwarte scooterhelm en had een Nederlandse vlag omgeslagen. Klik hier.

Tips
Heb je informatie - of beelden – die ons kunnen helpen bij het opsporen van de derde verdachte? Geef het door via 0800 - 6070, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000 of via het onderstaande tipformulier.

Vragen

Wie herkent de laatste verdachte op beeld?

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: