Direct naar de inhoud

Explosie - Korenaar - Den Bosch

Vanochtend is er een melding binnengekomen van een explosie bij een woning aan de Korenaar in ’s-Hertogenbosch afgelopen nacht. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar er is wel flinke schade aan het pand. De politie zoekt getuigen. Weet jij meer hierover of heb je camerabeelden? Laat het dan weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het pand heeft aanzienlijke schade opgelopen als gevolg van de ontploffing. Niemand raakte gewond, maar het had heel anders af kunnen lopen. Het onderzoek naar de explosie is nog in volle gang. Een explosievenverkenner werd ter plaatse gevraagd voor het onderzoek.  Wij zijn op zoek naar mensen die ons meer kunnen vertellen over deze zaak.

Weet of vermoed je wie dit op zijn geweten heeft? Kun je meer vertellen over de achtergrond van dit feit? Was je in de buurt en heb je iets gezien? Woon je in de buurt en heb je een bewakings- of deurbelcamera die mogelijk bruikbare beelden heeft opgenomen? Neem dan meteen contact met ons op en tip via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening