Direct naar de inhoud

Explosie – De Baken – ‘s-Hertogenbosch

De politie is op zoek naar degene die verantwoordelijk is voor een explosie bij een woning aan de Baken in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober. Wie heeft er iets gezien of heeft informatie die naar de dader(s) kan leiden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omschrijving
Rond 03.00 uur in de nacht werden bewoners van de wijk de Baken in ‘s-Hertogenbosch opgeschrikt door een enorme knal. Er bleek een explosief te zijn afgegaan bij een deur van een woning. Door de explosie sneuvelde er meerdere ruiten Er raakte gelukkig niemand gewond.

Onderzoek

Met onder andere de inzet van een explosievenverkenner startten wij meteen een onderzoek. Na onderzoek bleek dat de explosie was veroorzaakt door zwaar illegaal vuurwerk. We deden buurtonderzoek en zijn op zoek naar getuigen en mogelijke bruikbare camerabeelden.

Getuigen

Iedereen die ons meer kan vertellen over de dader(s) van de explosie of de achtergrond ervan, roepen we op zich te melden met hun info. Ook als je in de buurt woont en over een bewakingscamera of een deurbel met camera beschikt, vragen we je om contact op te nemen. Informatie en tips kun je kwijt via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Het tipformulier invullen kan natuurlijk ook. Hiermee kun je ook eventuele camerabeelden uploaden.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening