Direct naar de inhoud

Ramkraak - Saksenweg - Ravenstein

De politie doet onderzoek naar een ramkraak aan de Saksenweg in Ravenstein. Daar ramde in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober een auto de voorgevel van een modezaak. Aan het pand is enorm veel schade toegebracht. Er zijn vermoedelijk twee daders op de vlucht. Heb je iets gezien, of heb je bruikbare camerabeelden? Neem contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Ramkraak
In de nacht kwam er rond 2.35 uur een melding binnen bij de meldkamer van een ramkraak met een auto. Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen een ravage aan. Er is veel schade aan het pand en de daders hebben ook buit gemaakt. Wat en hoeveel zij precies hebben meegenomen is nog onduidelijk. Door een ooggetuige zijn er twee personen gezien bij de ramkraak. Zij zijn nog op de vlucht.

Het onderzoek is in volle gang. Alle informatie is welkom, dus heb je iets gezien of gehoord? Of heb je wellicht bruikbare camerabeelden van de omgeving waar een verdacht voertuig of personen op te zien zijn? Neem dan contact met ons op! Dat mag ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening