Direct naar de inhoud

Molotov tegen woning - Hortensiastraat - Helmond

De bewoners van een huis aan de Hortensiastraat werden woensdagavond tegen half acht opgeschrikt door een plotse brand in hun voortuin. Er bleek een soort molotovcocktail tegen de woning te zijn gegooid. Wie heeft dat gedaan en waarom was juist dit huis het doelwit?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De hoogbejaarde bewoners van de woning hebben geen idee waarom juist zij slachtoffer werden van deze brandstichting. Zelf vermoedden ze een vergissing. Of waren zij willekeurige slachtoffers? Gelukkig was de brand snel uit, maar de schrik zit er goed in. We doen onderzoek en hopen dat er mensen zijn die meer weten of kunnen verklaren waarom dit huis doelwit was.

Wie heeft rondom de tijd van de brandstichting iets gezien of gehoord bij of nabij de woning? Woon je in de buurt en heb je mogelijk camerabeelden? Reed je in de omgeving en heb je misschien dashcambeelden? Heb je misschien iets gehoord over de zaak en weet je meer? Geef je tip door via het tipformulier of via de opsporingstiplijn, 0800-6070. Gegarandeerd anoniem kun je tippen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening