Direct naar de inhoud

Explosie bij woning - Wibauthof - 's-Hertogenbosch

Woensdagavond rond kwart voor tien werd een ruit in de achterpui van een woning aan het Wibauthof vernield met een explosief. Wij zijn op zoek naar getuigen of mensen die meer over de achtergrond zouden kunnen vertellen. Wie weet wie dit op zijn geweten heeft?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De bewoners werden die avond opgeschrikt door een harde knal, waarna bleek dat de ruit gesneuveld was. Er werd zeer waarschijnlijk een explosief, vermoedelijk een stuk zeer zwaar illegaal vuurwerk, tegenaan gegooid. Gelukkig raakte er niemand gewond. Opvallend genoeg werd op maandag 7 oktober bij dezelfde woning de voordeur vernield en werden vernielingen aangericht aan de auto van de bewoner. Een dag later, op dinsdag 8 oktober, werd een raam van de woning ingegooid.

Tips
Wie heeft op maandagavond 7 of dinsdagavond 8 oktober mogelijk iets gezien bij of nabij de woning aan de Wibauthof of de auto die erbij geparkeerd stond? Wie heeft iets gezien op woensdagavond 9 oktober bij dezelfde woning? Heeft iemand misschien informatie over de mogelijke achtergrond van deze vernielingen? Wie woont in de buurt en heeft mogelijk camerabeelden waar iets op te zien is? Kortom, wie helpt ons de dader of daders te vinden?

Tippen kan via het tipformulier en via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening