Direct naar de inhoud

Aanranding - Orthenstraat - Den Bosch

De man op de afbeelding wordt gezocht voor het aanranden van een 21-jarige vrouw. Dat gebeurde op klaarlichte dag op 1 juli in de Orthenstraat Den Bosch. Tip als je hem herkent. Herken je jezelf? Meld je dan!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 1 juli, op klaarlichte dag rond 12:30 uur loopt de jonge vrouw over de Orthenstraat als ze door een onbekende man wordt aangesproken. De manier waarop hij dat doet is dwingend en intimiderend. De vrouw voelt zich allesbehalve op haar gemak. Ze zegt dat hij weg moet gaan, maar hij blijft haar achtervolgen, ondertussen ook (onzedelijke) opmerkingen makend over haar lichaam. Hij accepteert niet dat de vrouw duidelijk haar grens aangeeft. Hij blijft haar lastig vallen.

Aanranding
Rond 12:45 uur, op de hoek bij de bioscoop en restaurant Sarban vindt de aanranding plaats. Hij drukt zijn geslachtsdeel tegen haar lichaam en beweegt op en neer. De vrouw schrikt enorm en bevriest. Dan rent hij weg, de vrouw doodsbang achter latend. 

Signalement verdachte
Lengte 1.75-1.80 meter en donkere huidskleur. Hij sprak goed Nederlands met een soort slissend en buitenlands accent. Hij droeg lichtgrijze New Balance sneakers, een donkergrijze broek, zwarte fleece jas met eronder een donkergrijs of donkerblauw shirt. Hij heeft zwart haar, opgeschoren met aan de bovenkant vlechtjes. Hij droeg een body-bag. 

Meld jezelf!
We tonen nu een foto van de verdachte, maar hij staat ook op videobeelden uit de omgeving. Daarvan is hij nog beter te herkennen en die beelden tonen we binnenkort ook in Bureau Brabant. Laat het niet zover komen en meld jezelf nu bij de politie. 

Help mee
Tip als je de verdachte herkent. Dat kan hier onine of bel de opsporingstiplijn op 0800-6070.
Anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem kan telefonisch via 0800-7000 of online via de beveiligde omgeving.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening