Direct naar de inhoud

Overval op telefoonwinkel- Stationsstraat - Waalwijk

Op 14 september 2024 vindt er op klaarlichte dag een overval plaats op een telefoonwinkel in de Stationsstraat in Waalwijk. De daders gaan ervandoor op hun motorscooter waarna ze achtervolgd worden door de politie. Ze weten echter net te ontkomen. Weet jij wie de twee verdachten zijn?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Er zijn veel omstanders die iets gezien hebben en beelden met hun telefoon hebben gemaakt. Ook de politie was snel ter plaatse en weet hen een flink stuk te volgen, richting Tilburg. We weten vrij zeker dat de daders uit Tilburg komen en hebben beelden van hen op de scooter in Tilburg-Noord. 

De twee verdachten gingen flink tekeer in de winkel en hebben veel vitrines kapot gemaakt. Een van de overvallers spoorde de ander zelfs aan om te schieten, dat is gelukkig niet gebeurd. We willen dus graag weten wie deze verdachten zijn! Van een van de verdachten is een redelijk signalement. Beide verdachten droegen zwarte kleding en ze spraken onderling in straattaal. 

Vragen

Herken je de twee op de scooter? Weet je wie het zijn of heb je meer informatie? Meld dit dan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via M. op 0800-7000.

Gegevens

Verdachte 1

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening