Direct naar de inhoud

Explosies - Concourslaan en Noordmeerstraat- Hoofddorp

In de nacht van 26 op 27 oktober vonden in Hoofddorp twee explosies plaats, bij een kapperszaak aan de Concourslaan en bij een afhaalrestaurant aan de Noordmeerstraat. In beide gevallen ontstond grote schade, er vielen geen gewonden. De politie zoekt getuigen en of/beelden van de incidenten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De explosie aan de Concourslaan vond plaats om 23.05 uur. Na de explosie ontstond brand, wat werd geblust door de brandweer.

Omstreeks 02.00 uur was er een luide explosie op de Noordmeerstraat. Hier is een rolluik behoorlijk ontzet, en ook hier ontstond brand. 

De politie heeft op beide locatie's technisch sporenonderzoek verricht. Ook is gesproken met beide eigenaren van de panden en worden eventuele verbanden onderzocht. Hieruit is reeds gebleken dat het huurpand aan de Noordmeerstraat in het verleden eigendom is geweest van een familielid van de kapperszaak. Beiden doen aangifte van de bomaanslagen en hen wordt slachtofferhulp aangeboden. 

GETUIGENOPROEP​​​​​​

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de explosies betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via  dit formulier onder vermelding van 2024238859.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening