Direct naar de inhoud

Beroving - Skeelerpad – Hoofddorp

Op vrijdag 11 oktober 2024 zijn rond 21.30 uur drie minderjarige slachtoffers beroofd door een groep jongens op het Skeelerpad (vlakbij sportvereniging Overbos) in Hoofddorp. Twee verdachten zijn later aangehouden. Beschik je over meer informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bij de beroving zijn twee slachtoffers mishandeld. Eén van hen liep hierbij aangezichtsletsel op. Twee slachtoffers werden bedreigd met op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Na beroving zijn de verdachten met de buit gevlucht in onbekende richting.

Twee verdachten opgepakt

Later die avond heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het tweetal werd aangehouden na een zoekslag door agenten ter plaatse. Het gaat om een 17-jarige jongen uit de gemeente Haarlemmermeer en om een 15-jarige jongen uit de gemeente Zaanstad. Zij zitten nog vast en hun rol is verder in onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Getuigenoproep

De verdachten waren allemaal jongens, donker getint, hadden krullend haar en waren donker gekleed.

Weet je meer over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt zijn gemaakt tussen 21.45 uur en 22.15 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. Je kan ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2024226647

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening