Direct naar de inhoud

Onderzoek naar overval op Slijterij in Hoogland leidt naar ten minste één aanhouding

Vanmorgen is een 18-jarige jongen uit Hilversum aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een slijterij aan de Zevenhuizerstraat in Hoogland, op zaterdag 28 september. Het onderzoek gaat verder en politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De recherche onderzoekt of mogelijk meer personen betrokken waren bij deze overval. De recherche vermoedt dat deze verdachte niet alleen handelde. Weet u meer? Heeft u informatie en die nog niet gedeeld? Deel die dan anoniem door online hier te klikken of door gratis te bellen naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Tippen kan ook via politie.nl via deze pagina of door gratis te bellen naar 0800-6070.

Overval op zaterdag 28 september
Na sluitingstijd gaat de telefoon. Een medewerker neemt op en hem wordt gevraagd of ook cadeaus te koop zijn in de slijterij. Het nog nietsvermoedende slachtoffer gaf aan dat dat wel kon en dat de persoon langs kon komen. Rond 20:45 uur stond een man voor de deur. De medewerker opent de deur, de man loopt naar binnen, pakt een fles en zet die op de toonbank. Als de medewerker de fles scant, de kassalade daardoor opent, trekt de verdachte een vuurwapen en richt dit op de medewerker. De medewerker weet zich in veiligheid te brengen en de verdachte weet te ontkomen.

Vragen

Weet u meer? 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: