Direct naar de inhoud

Explosie - Lisztstraat - Amersfoort

Donderdag 17 oktober is een explosief afgegaan bij een woning aan de Lisztstraat in Amersfoort. De politie doet onderzoek. Weet jij meer? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die avond was er een harde knal in de Lisztstraat in Amersfoort. Deze knal kwam van een explosief dat afging bij een woning. De explosie gebeurde rond tien voor half tien, dus veel bewoners waren nog wakker.
Agenten kwamen snel ter plaatse en hebben de straat afgezet voor onderzoek. Bij de woning was er door de knal een gat in de voordeur ontstaan, maar gelukkig raakte niemand gewond.

We willen graag in contact komen met mensen die meer weten over waarom dit explosief is afgegaan. Ook zijn we op zoek naar beelden waarop de persoon te zien is die het explosief heeft geplaatst. Deze beelden zijn heel belangrijk voor ons onderzoek.

Heb jij informatie die kan helpen om de dader(s) te vinden? Neem dan contact op met een van de tiplijnen: 0800-6070 of meld misdaad anoniem op 0800-7000. Heb je beelden waarop iets van de dader(s) te zien is? Laat het ons weten.

Vragen

Heb jij iets gezien?
Heb je camerabeelden of andere informatie die ons meer kan vertellen over deze explosie?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=RI6WHPBaNt4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening