Direct naar de inhoud

Dodelijk verkeersongeval – Sont – Lelystad

Zaterdag 19 oktober rond 17.30 vond op de Sont in Lelystad een verkeersongeval plaats tussen een scooter en een auto. De 18-jarige bestuurder van de scooter is in het ziekenhuis komen te overlijden. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Heb je iets gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden? Deel deze informatie met ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Veel hulpdiensten

Rond 17.30 snelden de hulpdiensten af op het ongeval tussen de auto en de scooter. De automobilist, een 73-jarige man uit Lelystad, bleef ongedeerd. De twee opzittenden van de scooter raakten gewond. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Zowel de bestuurder van de scooter, een 18-jarige man uit Lelystad, als de passagier, een 9-jarig jongetje uit Lelystad, moesten naar het ziekenhuis om aan hun verwondingen geholpen te worden. Het jongetje is lichtgewond. De 18-jarige bestuurder is uiteindelijk in het ziekenhuis komen te overlijden.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar het ongeval. We hebben al veel getuigen gesproken, maar komen graag in contact met mensen die we nog niet hebben gesproken. Ook mogelijke camerabeelden die het ongeval hebben vastgelegd zijn meer dan welkom. Deze kun je indienen via onderstaand tipformulier.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening