Direct naar de inhoud

Beroving – Stadspark – Veenendaal

Een 22-jarige jongen wordt in elkaar geslagen en beroofd van zijn spullen door twee verdachten. Dit gebeurde op donderdag 17 oktober tussen 20:45 uur en 22:30 uur in het Stadspark in Veenendaal. Wie weet meer of heeft camerabeelden in bezit?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De recherche is een onderzoek gestart naar deze beroving. Het 22-jarige slachtoffer zou een afspraak hebben met een vrouw, die hij online ontmoette. Het slachtoffer zou haar ontmoeten in het Stadspark in Veenendaal. Als het slachtoffer al een langere tijd staat te wachten en niemand ziet, wil hij eigenlijk vertrekken. Op dat moment staat een jongen voor hem en een jongen achter hem, waarna het misgaat.

 

Getackeld, mishandeld en beroofd

De jongen wil weglopen, draait zich om en merkt dan pas op dat iemand ook achter hem staat. Deze verdachte vraagt of het slachtoffer wil blijven staan. Het slachtoffer wil dan wegrennen, maar wordt tijdens het inzetten van zijn sprint direct getackeld. De jongen ligt op de grond, probeert omhoog te komen maar wordt tegen de grond gedrukt door de verachten waarna hij meermaals in zijn gezicht wordt geslagen. Het slachtoffer werd beroofd van zijn portemonnee, contant geld, en identiteitspapieren en mobiele telefoon.


Getuigen en camerabeelden gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen die tussen 20:30 uur en 22:00 uur iets gezien of gehoord hebben in/rondom het Stadspark. Ook ontvangt de recherche graag camerabeelden. Woont u in de omgeving en bent u in bezit van camerabeelden? Laat het dan de politie weten. Uw informatie tippen kan online én anoniem dor hier te klikken. Bellen kan ook anoniem naar 0800-7000 of tip gratis via 0800-6070.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening