Direct naar de inhoud

Beroving met vuurwapen - Oldewierde – Almere

Een jongen is dinsdagavond bedreigd en beroofd van een Rolex. Dit gebeurde in de buurt van de Oldewierde in Almere. De politie zoekt camerabeelden uit de buurt. Heb jij beelden of heb je iets gezien?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Dinsdagavond rond 21.15 uur had het slachtoffer een afspraak voor de verkoop van zijn horloge. Toen hij daar samen met zijn vader op de koper wachtte, werden zij bedreigd door twee mannen. Eén van hen richtte een vuurwapen op het slachtoffer. Onder deze dreiging heeft het slachtoffer de Rolex afgestaan, waarna de verdachten er vandoor gingen.

Signalement
De twee mannelijke verdachten droegen allebei een trainingspak. Eén had een grijs trainingspak aan en een zwarte pet op. De andere verdachte droeg een zwarte jas, vermoedelijk een Nike-trainingsjack.

Help mee
Er is al buurtonderzoek gedaan, maar om beter zicht te krijgen op deze verdachten zoekt de politie ook camerabeelden. We houden er rekening mee dat de verdachten al langere tijd in de buurt van de Oldewierde rondliepen. Woon jij in de omgeving van de Oldewierde en beschik je over een beveiligingscamera of deurbelcamera? Dan heb je misschien ook beelden die kunnen helpen bij het onderzoek. Ziet u op uw camerabeelden iets opvallends? Deel dit dan met ons. Dit kan door te bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt ook het tipformulier invullen en daar uw beelden delen. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Vragen

Heb je camerabeelden van de Oldewierde in Almere? 
Heb je iets opvallends gezien op dinsdagavond 8 oktober rond 21:15? 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening