Direct naar de inhoud

Man en vrouw bestelen winkels in Oost-Nederland

In Hengelo (Ov.), Doetinchem, Ulft en Zevenaar stalen een man en een vrouw in september uit vijf drogisten. Ze namen voor 4.500 à 5.000 euro aan producten mee. Herken jij hen? Dan horen we dat graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De twee hadden het voorzien op opzetborstels voor elektrische tandenborstels van Oral-B. Ze stopten deze in groten getale in een grote, zwarte schoudertas. Die tas was vermoedelijk zodanig geprepareerd dat bij het verlaten van de winkel geen alarm afging.

In Hengelo bezochten ze twee filialen van dezelfde drogist. Uit de ene winkel stalen ze voor meer dan 700 euro; uit de andere winkel stalen ze voor ruim 1.100 euro. In Doetinchem namen zeventien verpakkingen mee ter waarde van enkele honderden euro’s. In Ulft stalen ze opzetborstels ter waarde van ruim 1.600 euro. In Zevenaar stalen ze voor bijna 1.000 euro bij elkaar.

Herken jij (een van) deze personen of weet jij waar ze momenteel verblijven? Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=gzOV8WwGzXs

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening