Direct naar de inhoud

Schietincident - Karel de Stoutestraat - Oss

Op vrijdagavond 24 mei iets voor de klok van 21.00 uur werd er een woning beschoten aan de Karel de Stoutestraat in Oss. Er werden meerdere schoten afgevuurd op een raam van de woning. Niemand raakte gewond bij dit schietincident maar dit had zeker anders kunnen aflopen voor de persoon die aanwezig was in de woning.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. Zo zijn er sporen veiliggesteld in de omgeving van de woning en is er een buurtonderzoek gedaan. Wat de reden is geweest van de beschieting is nog onduidelijk.

Camerabeelden

Op camerabeelden vanuit het buurtonderzoek is er een in het donker geklede man te zien die die om 20.55 uur op de Karel de Stoutestraat in Oss meerdere schoten lost op een woning. De man loopt vervolgens in de richting van de Isabella van Portugalstraat.

Meld info

We roepen iedereen die informatie voor ons heeft of ons kan helpen in het onderzoek op om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor de opsporingstiplijn 0800-6070 of deel je informatie gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening