Direct naar de inhoud

Overleden persoon – Dokkumer Ee – Miedum

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden rondom het aantreffen van een overleden persoon in het water van de Dokkumer Ee, ter hoogte van Miedum. We willen graag weten hoe deze 44-jarige man uit Leeuwarden om het leven is gekomen. We zijn op zoek naar mogelijke getuigen, die op 13 of 14 mei iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Dokkumer Ee, tussen Lekkum en Wyns.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie kreeg op dinsdag 14 mei rond 13:20 uur een melding dat er een overleden persoon was gevonden in het water van de Dokkumer Ee. We zijn meteen begonnen met een onderzoek naar de identiteit van deze persoon en de toedracht van het uiteindelijke overlijden. Er is op dit moment nog geen duidelijkheid over de doodsoorzaak van de 44-jarige man en in het onderzoek staan alle scenario’s nog open.

Mogelijke getuigen
De politie is op zoek naar meer informatie over hoe, wanneer en waar precies de man in het water terecht is gekomen. Heeft u op maandag of dinsdag iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Dokkumer Ee tussen Lekkum en Wyns? Woont u in deze omgeving en heeft u mogelijk camerabeelden waarop een persoon te zien is, die bijvoorbeeld opvallend gedrag vertoont? Of heeft u andere informatie of tips die ons meer kunnen vertellen over de mogelijke doodsoorzaak van de 44-jarige Leeuwarder? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of laat de informatie achter via onderstaand tipformulier.

Afbeeldingen