Direct naar de inhoud

Schietincident - Hendrik Wiegersmalaan - Rosmalen

De politie zoekt getuigen en camerabeelden van een schietincident op zondag 26 mei rond 22:15 uur aan de Hendrik Wiegersmalaan in Rosmalen. Ter plaatse heeft de politie onderzoek gedaan naar sporen en er is een buurtonderzoek gedaan. Heeft u informatie of beelden? Deel het dan met ons. Dit kan telefonisch of online en anoniem.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die avond speelde mogelijk een onderling conflict en zou er gevochten zijn. De politie werd gebeld omdat er schoten gehoord waren en er bleek inderdaad geschoten te zijn. Er waren gelukkig geen gewonden. Agenten die enkele minuten later ter plaatse waren, hebben sporen veiliggesteld en hebben getuigen gehoord.

Heeft u informatie wat er die avond gebeurd is, maar wilt u liever niet dat uw gegevens bij ons bekend worden? Tip dan anoniem via Meld Misdaad Anoniem (telefonisch of online). Alleen de informatie die u daar deelt, komt bij de politie terecht. Gegevens over u blijven geheim. Het is ook mogelijk om onderstaand tipformulier in te vullen. Daar kunt u ook beelden uploaden.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening