Direct naar de inhoud

Verlaten plaats ongeval - Veldhovenring - Tilburg

Op 6 juni 2023 wordt een 77-jarige fietser in Tilburg door een motorrijder met hoge snelheid aangereden. De motorrijder kijkt naar het zwaargewonde slachtoffer op straat en rijdt vervolgens met hoge snelheid weg. Hij staat op beeld! Wie is dit?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het gaat om een ernstig ongeluk tussen een motorrijder en een fietser op de T-splitsing van de Groeseindstraat met de Veldhovenring in Tilburg. De fietser, een man van 77 jaar, raakt zwaargewond en blijft op straat achter met een bloedende hoofdwond, een diepe wond aan zijn enkel en twee gebroken nekwervels. Het schrijnende is dat de motorrijder eerst een stukje doorrijdt, dan terugkomt, naar het slachtoffer op straat kijkt, om vervolgens toch weg te rijden.

Dat wegrijden gaat ook niet bepaald rustig aan. Met hoge snelheid komt hij weer terugrijden, vanaf de Veldhovenring, rechtsaf terug de Besterdring in. En dan is hij verdwenen.

 

Vragen

Herkent u de man op de motor? Op sommige beelden is hij vrij goed te zien. Iemand zou hem zeker moeten herkennen. Misschien zegt de motor u iets. Een Honda type ADV 750. De werkelijke eigenaar van de motor heeft ten tijde van het ongeluk niet op de motor gereden. De vraag is dus: wie dan wel? Wie is dit?

Ook een oproep aan die bestuurder: meld jezelf, het kan nog, voordat de politie aan de deur staat. Heeft u tips die kunnen helpen de bestuurder van de motor te vinden? Geef het door via de opsporingstiplijn op 0800 6070. Zonder uw naam te zeggen iets doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Ja6_z3S1gow

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening