Direct naar de inhoud

Schietpartij – Ribesstraat - Vlissingen

De politie is op zoek naar de schutter en de bestuurder van een grijze Kia Picanto. Zij waren op zaterdagmiddag 17 februari betrokken bij een schietincident in de Ribesstraat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Er werd vanuit de rijdende auto richting een man geschoten. Dit gebeurde op een paar meter van een speeltuintje waar op dat moment ook kinderen speelden. De kogels vlogen in drie verschillende woningen.

Nadat de daders waren vertrokken, trof de politie destijds een reeks hulzen aan. Uit politieonderzoek bleek dat de auto een grijze Kia Picanto, model 2003 was. Het kenteken van de auto is bij de politie bekend. De eigenaar is ook bekend en verhoord. Hij is nog steeds verdachte in deze zaak. Opvallend is dat de wieldop van het rechter voorwiel ontbrak. De schutter zat naast de bestuurder in de auto. Deze man was mogelijk donkergetint met een ringbaardje en mogelijk een bandana rond zijn hoofd. Over de bestuurder is nog niets bekend.

Vragen

De recherche roept getuigen op om zich te melden. Wie zijn de schutter of de bestuurder van de grijze Kia Picanto? Of weet u wat het motief van dit schietincident is geweest?

Neem dan contact op. Bel de politie: 0800-6070. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. U kunt ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) bellen. Of tip via onderstaande link en vul het tipformulier in.

Gezien de aard, de omstandigheden en de omgeving waarin het misdrijf is gepleegd, kunt u ook anoniem terecht bij het team criminele inlichtingen (TCI). Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hoe gaat dat dan? Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=DlFWkl2ZrLA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening