Direct naar de inhoud

Woninginbraak – Landfortlaan – Spijkenisse

In de Landfortlaan in Spijkenisse vond op woensdag 21-02-2024 een woninginbraak plaats. Twee mannen zijn op camera vastgelegd toen zij in de woning waren. (Her)kent u (een van) hen? Dan komen wij graag met u in contact!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 21 februari 2024 rond 19.00 uur in de avond heeft er een woninginbraak plaatsgevonden aan de Landfortlaan in Spijkenisse. Op camerabeelden in de woning is te zien dat 2 mannen de woning doorzoeken. Vermoedelijk zijn zij via het slaperkamerraam op de eerste etage de woning binnengekomen en, na de hele woning te hebben doorzocht, aan de achterzijde via de schuifpui weer naar buiten gegaan. Bij de inbraak zijn onder andere geld, horloges, kleding en sieraden meegenomen. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en beelden. (Her)kent u de verdachten of heeft u op woensdag 21 februari iets opvallends gezien rond de woning aan de Landfortlaan in Spijkenisse? Neem dan contact op met de politie.  

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=GRQMreuV2zo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening