Direct naar de inhoud

Winkeldiefstal – Breestraat – Beverwijk

Op vrijdag 23 februari lopen twee mannen een parfumerie aan de Breestraat in Beverwijk binnen. Terwijl de een de winkelmedewerker afleidt, steelt de ander een dure fles parfum. Herkent u deze mannen? Bel de politie via 0800-6070 of vul bijgaand tipformulier in.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het is rond 17.45 uur als twee mannen de parfumerie binnenlopen. Ze splitsen zich direct op: de één loopt verder en doet alsof hij geïnteresseerd is in de parfums. Hij spuit wat op een geurtest-strip en ruikt er aan. Een van de medewerkers helpt ondertussen een klant als hij zijn toneelstuk opvoert.

Ondertussen is de andere man bezig een grote fles damesparfum van het merk Chanel ter waarde van 196 euro in zijn binnenzak te stoppen. Zorgvuldig verwijdert hij eerst de alarmsticker. Vlak na elkaar verlaten beide mannen de winkel.

De dag erna is dezelfde winkel bestolen door een andere man. Zijn identiteit is inmiddels bekend. De politie sluit niet uit dat er in die periode een rondreizend dievengezelschap actief was.

Vragen

- (Her)kent u deze verdachten?
- Heeft u andere informatie over deze zaak?

Neem dan contact op met de politie via bijgaand tipformulier of telefonisch via 0800-6070. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Graag met vermelding van zaaknummer: 2024043493.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening