Direct naar de inhoud

Zedenfeit – Aardebaan – Opmeer

Een jonge vrouw werd in de nacht van zondag 26 op maandag 27 mei op de Aardebaan slachtoffer van een zedenfeit. We doen onderzoek en zoeken de verdachte. Daarbij vragen we hulp van getuigen, waaronder een bestuurder van een lichtkleurige auto, die tijdens het incident over de Aardebaan reed.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Beschrijving incident

In de nacht van zondag op maandag liep de vrouw op de Aardebaan ter hoogte van de parkeerplaats toen zij plotseling belaagd werd door een onbekende man. De vrouw zag op een zeker moment gelegenheid om weg te komen en politie te alarmeren. De politie startte direct een onderzoek, maar trof de verdachte niet meer aan.

 

Signalement verdachte

Het volgende signalement van de verdachte is bekend:

  • Man;
  • Blauwe ogen;
  • Forse neus;
  • Zwarte kleding en hoge grijze sokken;
  • Zwarte pet met witte letters.

 

Getuige gezocht

Bent u de getuige die in de lichtkleurige auto rond 00.30 uur over de Aardebaan reed?  Heeft u iets gezien, gemerkt of op een andere manier informatie? Neem contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. We zijn in het bijzonder geholpen met beelden van de verdachte in de omgeving van de Aardebaan voor en na het incident. Beelden zijn eenvoudig te delen via onderstaand formulier.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening