Direct naar de inhoud

Brandstichting - Speelwagenstraat - Purmerend

De politie doet onderzoek naar een brand en explosie die plaatsvond in de nacht van zondag 26 op maandag 27 mei bij een woning aan de Speelwagenstraat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie houdt er rekening mee dat de brand mogelijk te maken heeft met de eerdere explosie van afgelopen zaterdagmorgen in dezelfde straat. De politie is nog op zoek naar de dader.

Maandagmorgen rond 03.17 uur ontving de politie een melding van een brand en explosie aan de Speelwagenstraat in Purmerend. Eenmaal ter plaatse was de brand al uit. De bewoners raakten niet gewond en de schade was beperkt.

Heeft u informatie?

De politie doet onderzoek. Omwonenden met camerabeelden wordt gevraagd om zich te melden. Informatie die het onderzoek kan helpen, is welkom. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving of heeft u mogelijk (deurbel)beelden aan de Speelwagenstraat waarop rond 03.15 uur iets verdachts te zien is? De politie is ook op zoek naar beelden van de omliggende straten en/of aanrijroutes. Of heeft u weet van eventuele conflicten die te maken hebben met deze explosie? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000. U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening