Direct naar de inhoud

Zware mishandeling – Herenstraat – Bussum

In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei werd rond 03.00 uur een 17-jarige jongen ernstig mishandeld op de Herenstraat in Bussum. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en zoekt camerabeelden en getuigen. Heb jij iets gezien of gehoord? Meld het bij ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Ernstig letsel

Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij in de Herenstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, rende één persoon weg. Na een korte achtervolging door een hondengeleider kon hij worden aangehouden. De verdachte is een 18-jarige jongen uit Bussum. Het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Laren, is met ernstig letsel aan zijn hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen en camerabeelden

De politie doet onderzoek naar deze mishandeling, onder andere met een buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Uit eerste getuigenverklaringen komt naar voren dat vermoedelijk meer personen in de buurt stonden van de vechtpartij die iets gezien moeten hebben. De politie komt graag in contact met deze mensen. Ook anderen die mogelijk wat hebben gezien of gehoord worden gevraagd zich bij de politie te melden. Daarnaast zijn camerabeelden van het incident bruikbaar voor het onderzoek. Informatie en beelden kun je delen via onderstaand tipformulier.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening