Direct naar de inhoud

Schietincident - Kamp 42 - Lelystad

In de nacht van zondag 19 op maandag 20 mei heeft rond 04.00 uur een schietincident plaatsgevonden in Kamp 42. Heb jij informatie? Neem contact op met de politie of Meld Misdaad Anoniem.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de vroege ochtend van maandag 20 mei kwam rond 04.00 uur bij de politie een melding binnen van een schietincident in Kamp 42.  Agenten die naar de locatie reden, zagen een scooter op de grond liggen en bij nader onderzoek zijn hulzen aangetroffen. Uit camerabeelden blijkt dat de scooter is aan komen rijden en dat de twee opzittenden zijn weggerend. Vervolgens worden deze opzittenden beschoten. Na het schietincident vlucht de verdachte in onbekende richting weg. De politie is een onderzoek gestart. 

Informatie
Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Heb jij iets gezien? Of weet je wie er achter het schietincident kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden? Alle informatie helpt. Geef je tips door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening