Direct naar de inhoud

Inbraak woning - Thorbeckelaan - Naarden

In Naarden werd een woning aan de Thorbeckelaan helemaal overhoop gehaald door de inbreker die vastgelegd is op beeld. Wie is hij?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zondag 7 april, rond 12.00 uur, verlaat de zoon samen met zijn ouders hun huis om te gaan werken. Voordat ze vetrekken sluiten ze eerst nog alle ramen en deuren. Als zij rond 23.00 uur thuiskomen, merken ze direct op dat de voordeur van de woning op een kier staat.

Als ze richting de voordeur lopen zien ze meteen dat er braaksporen op de deur zitten. Ze lopen naar binnen en zien dan dat alle kamers, kasten en lades openstaan en zijn leeg getrokken. Vermoedelijk was de dader op zoek naar kostbare sieraden. Van de benedenverdieping tot en met de zolder stond alles open en was het in het huis één grote bende.

Gelukkig hadden de bewoners een camera in het huis geïnstalleerd. Daarop is de inbreker vastgelegd. Op dit moment weten we dat er ongeveer €1000 is weggenomen. We komen graag achter de identiteit van de verdachte of waar hij (mogelijk) verblijft. Heeft u informatie? Deel die dan gratis direct bij de politie via 0800-6070. Ook kunt u via 0800-7000 gratis én anoniem tippen of online via meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening