Direct naar de inhoud

Steekincident - Eekhoornstraat - Almere

Op zondagavond 19 mei rond 21.00 uur vindt er een steekincident plaats in de Eekhoornstraat in Almere. Op straat wordt een man neergestoken met een mes. De dader is weggevlucht in onbekende richting. Heb jij iets gezien of heb je camerabeelden? Meld dit dan!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Om 21.10 uur komt er een melding binnen van een steekpartij in de Eeekhoornstraat. Een 39-jarige man ligt op straat en is in zijn lichaam gestoken.

Het slachtoffer zou rond 21.00 uur in een binnentuin tussen de Haasweg en de Eekhoornstraat hebben gestaan met drie onbekende mannen en een vriend van het slachtoffer. Even later blijkt dat het slachtoffer rond 21.10 uur gewond in de Eekhoornstraat op straat ligt. Hij blijkt te zijn neergestoken. De politie is specifiek op zoek naar een man met zwarte pet, zonnebril en een donkergetinte huidskleur. Hij zou in het gezelschap zijn geweest van twee andere donkergetinte mannen met dreadlocks en een fatbike.

Alle informatie helpt!
Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over deze verdachte? Misschien heb je wel camerabeelden? Alle informatie helpt. Geef je tips door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening