Direct naar de inhoud

Poging woninginbraak – Korte Nieuwstraat – Apeldoorn

Aan de Korte Nieuwstraat in Apeldoorn probeerden drie mannen in te breken in een woning. Herken jij hen? Dan horen we dat graag!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De mannen kwamen aanrijden in een witte Audi. Twee mannen klommen op het dak van een gedeelte van het huis met een plat dak. Ze leken zich te bedenken en vertrokken. Kort daarna kwamen ze terug en klommen ze alle drie op het dak. Toen de bewoner thuiskwam, betrapte hij hen op heterdaad. Eén man sprong er direct af en rende weg. De andere twee mannen volgden. De bewoner wist één van hen in een hoek te drukken en kreeg daarbij hulp van een toegesnelde buurman. Maar de verdachte wist toch weg te komen. Mogelijk zat er een vierde verdachte achter het stuur van de witte Audi, waarmee de mannen vluchtten. De mannen hebben uiteindelijk niets weggenomen, maar we willen natuurlijk wel graag weten wie zij zijn. Misschien doen ze dit vaker!

Naast foto’s van twee van de verdachten, vind je op deze pagina ook bewegende beelden van alle verdachten. Herken jij één of meer van hen? Neem dan contact met ons op! Ook als je alleen maar een (sterk) vermoeden hebt. We gaan nooit zomaar over tot een aanhouding en zullen jouw tip eerst grondig onderzoeken!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=X8dZkmL50vI

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening