Direct naar de inhoud

Explosie en schoten in woonwijk – Willemsweg – Nijmegen

Aan de Willemsweg in Nijmegen is in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 mei een explosie bij een woning geweest. Vermoedelijk werd er gebruik gemaakt van vuurwerk. In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 mei werd er ook al een woning beschoten aan dezelfde Willemsweg. Op maandagavond 20 mei kreeg de politie eveneens melding van schoten die zouden zijn gehoord. Heb jij meer informatie of camerabeelden? Dan komen we graag met je in contact!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 04:40 uur afgelopen donderdag werden bewoners aan de Willemsweg opgeschrikt door een harde klap bij een woning. Ter plaatse bleek de voordeur van een woning ontzet door een explosie waarbij vermoedelijk gebruik is gemaakt van vuurwerk. Er raakte gelukkig niemand gewond, maar dit had natuurlijk heel anders kunnen aflopen.

Tijdens het incident in het weekend ervoor trof de politie verschillende kogelgaten aan in woningen aan de Willemsweg. Op maandagavond 20 mei zouden er wederom schoten zijn gehoord, maar toen troffen agenten niets wat daarop wees.

Onderzoek

We nemen deze zaak hoog op en doen onderzoek, ook naar een mogelijk verband. We hebben daarnaast buurtonderzoek gedaan en camerabeelden veiliggesteld. De burgemeester heeft één woning aan de Willemsweg inmiddels gesloten met de bestuurlijke maatregelen die hij daarvoor heeft.

Wie heeft meer informatie?

We kunnen jouw hulp in dit onderzoek goed gebruiken. Ben jij getuige geweest van de explosie of eerdere incidenten en heb je nog niet met de politie gesproken? Heb je camerabeelden of andere informatie die relevant kan zijn voor dit onderzoek? Of heb je informatie over wie hier mogelijk achter kan zitten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het tipformulier in te vullen of door te bellen met 0900 – 8844. Anoniem je informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: