Direct naar de inhoud

Inbraak bakkerij – Runneboom – Warnsveld

Aan de Runneboom in Warnsveld brak een man in bij een bakkerij. Weet jij wie dit deed? Neem dan contact met ons op!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man probeerde rond 01.15 uur ’s nachts in te breken bij de bakkerij, maar dit lukte niet en hij ging weg. Toen hij een kwartier later terugkwam en opnieuw probeerde om binnen te komen, lukte het wel. Terwijl hij door de winkel liep, ging opeens een luid alarm af. Mogelijk had de man daar niet op gerekend, want hij kwam vrij snel (met lege handen) weer naar buiten.

We willen graag weten wie deze inbreker is. Herken jij hem? Hij is goed vermomd. Bekijk de bewegende beelden onderaan deze pagina; mogelijk verraadt zijn manier van bewegen wie hij is. Ook als je het niet zeker weet, mag je ons tippen. We houden nooit zomaar iemand aan op basis van een tip. Daar gaat een grondig onderzoek aan vooraf.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=0iHAjGlk0w0

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening