Direct naar de inhoud

Brandstichting – Suze Groenewegstraat – Tiel

Aan de Suze Groenewegstraat en op andere plekken in Tiel is brandgesticht. Herken jij de verdachte? Laat het ons weten!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het begon die nacht met een brandje aan de Suze Groenewegstraat. Daar vatte een afvalzak vlam. Vervolgens ontstonden er her en der in het Tielse centrum brandjes, onder meer in ondergrondse containers aan de Rauwenhoflaan. Vermoedelijk was een in het zwart geklede man hier verantwoordelijk voor. Want op camerabeelden is te zien hoe hij één van de brandjes aanstak. Hij liep met een brandend voorwerp, mogelijk een tuinstoelkussen of matras, naar een reclamebord dat voor een winkel stond. Hij legde het voorwerp tegen het bord aan en keek van een afstandje toe hoe het in de fik vloog. Toen de brandweer kort daarna kwam om het vuur te blussen, was hij weg.

Aan de Antoon Coolenstraat vloog vervolgens een aanhangwagen in brand. Ook in twee achtertuinen van woningen aan deze straat werd brandgesticht, waarbij een kliko en een schutting deels in vlammen opgingen. Bij een andere achtertuin gebeurde ongeveer hetzelfde.

Denk jij te weten wie de verdachte is? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JpzZ2qqnVBk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening