Direct naar de inhoud

Explosie – Roermondsestraat – Venlo

In de nacht van woensdag- op donderdagnacht vond er rond 01:40 uur een explosie plaats aan een kapsalon aan de Roermondsestraat in Venlo. Heb jij meer informatie over de verdachte die dit explosief plaatste? Leg dan contact met het onderzoeksteam!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Buurtbewoners aan en rondom de Roermondestraat schrokken woensdag- op donderdagnacht 20 juni rond 01:40 uur wakker van een knal. Daarop werden de politie gealarmeerd. Deze ontdekte ter plaatse dat er een explosief aan het pand van een kapsalon geplaatst zou zijn. Bij het afgaan van het explosief zijn geen gewonden gevallen.

Onderzoek
Ter plaatse is de omgeving van het pand afgezet en onderzoek opgestart. Daarbij worden eventuele sporen en mogelijke camerabeelden veilig gesteld. Ook wordt er gesproken met getuigen en omwonenden. Er is een signalement bekend van de man die het explosief zou hebben geplaatst. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een donkere broek, donkere schoenen en blauwe handschoenen. Hij zou te voet in de richting van de Roermondsepooort gevlucht zijn.

Deel informatie
Heb je meer informatie over wat er zich hier heeft afgespeeld of over de identiteit van de verdachte? Was je getuige van de plaatsing van het explosief danwel van de explosie? Of zag je de verdachte voorafgaand of na afloop van de explosie? Leg dan contact middels onderstaand tipformulier, via 0800-6070 (opsporingstiplijn) of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Beschik je over beelden van de verdachte of de plaatsing van het explosief? Upload deze dan via www.politie.nl/upload. 

 

 

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening