Direct naar de inhoud

Mishandeling - Oude Bossche Baan - Eindhoven

Bij een vechtpartij aan de Oude Bossche Baan raakte een minderjarige jongen gewond aan zijn hand. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en zoekt getuigen en camerabeelden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vechtpartij
Het slachtoffer meldde zich gisteren bij de politie na het incident. Een onbekende jongen zocht gisteren rond 14.50 uur de confrontatie met het slachtoffer op een fietspad aan de Oude Bossche Baan. Dat escaleerde tot een vechtpartij waarbij over en weer geslagen is. Tijdens de vechtpartij hield de verdachte mogelijk een steekvoorwerp vast. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hand: dat bleek later een snijwond te zijn. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding en deed aangifte.

 Signalement verdachte
Het gaat om een jongeman van ongeveer 15 jaar oud, circa 180 centimeter in lengte,  droeg donkere kleding. Na de mishandeling fietste hij op een fatbike weg in de richting van de Vijfkamplaan.

Getuigen en camerabeelden
De politie onderzoekt deze mishandeling, onder andere met een buurtonderzoek en het horen van getuigen. Uit het eerste onderzoek blijkt dat  meer personen in de buurt stonden van de vechtpartij. Er zijn dus mensen die iets gezien moeten hebben en/of mogelijk zelfs het incident filmden met hun telefoons. De politie komt graag in contact met deze mensen. Ook anderen die mogelijk wat hebben gezien of gehoord worden gevraagd zich bij de politie te melden. Informatie en beelden kun je delen via onderstaand tipformulier. Tippen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening