Direct naar de inhoud

Mishandeling - Lichtstraat - Eindhoven

Op dinsdag 30 april rond 22:00 uur, vond er een zware mishandeling plaats in een appartement aan de Lichtstraat in Eindhoven. Een samenwonend stel werd zwaar mishandeld door drie mannen. Twee van hen zijn inmiddels bekend. We zijn nog op zoek naar de laatste dader. Wie weet wie hij is of waar we hem kunnen vinden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die bewuste avond, op 30 april, werd er rond 22.00 uur onverwachts op hun deur geklopt. Toen een van de twee slachtoffers de deur opende, drongen drie mannen de woning binnen. Hij werd direct op zijn knieen gedwongen, kreeg een pistool tegen zijn hoofd en werd daarmee meerdere keren geslagen. 

Het andere slachtoffer kwam al snel op het geluid in de gang af en zag hoe zijn vriend mishandelend werd door de drie mannen. Hij schoot te hulp maar werd tijdens de worsteling zelf ook geslagen en zelfs beschoten. Uit zijn verwondingen blijkt later dat dit gelukkig een balletjespistool is geweest. Hij zag op een gegeven moment kans om weg te komen en om hulp te roepen. Hierop renden de drie daders weg door de gang richting het trappenhuis. Het andere slachtoffer bleef zwaargewond en buiten westen achter. 

Wij weten inmiddels wie de twee jongste daders zijn en zijn op dit moment nog heel concreet op zoek naar de mank lopende, oudere dader. 

  • Hij is ongeveer 50 a 55 jaar oud
  • Hij heeft een fors postuur en een lichte huidskleur
  • Op 30 april had hij een grijs stoppelbaardje en gemillimeterd haar

De zware mishandeling heeft blijvende sporen nagelaten bij het stel. Ook de laatste dader willen we pakken! Herkent u deze man, weet u waar hij op dit moment is of weet u waarom specifiek dit Eindhovense stel doelwit is geworden, tip dan nu meteen.  Dat kan via de tiplijn op 0800 6070. Het kan natuurlijk ook anoniem, via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier.

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=LgEqO2kfX2g

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening