Direct naar de inhoud

Explosie - Heinsbergenstraat - Uden

Wie weet meer over de explosie van zaterdag 15 juni rond 23.00 aan de Heinsbergenstaat in Uden? De politie startte die avond direct een onderzoek naar de explosie en de achtergronden daarvan. We zijn op zoek naar getuigen. Wie helpt ons de dader te vinden?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdag 15 juni veroorzaakte een explosie rond 23.00 uur brand bij een woning aan de Heinsbergenstaat. De brand was snel onder controle en er raakte gelukkig niemand gewond. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Maar de schrik is er niet minder om. Dit had natuurlijk ook heel anders af kunnen lopen. Wie zit hier achter?

De recherche startte die avond direct een onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten of mogelijk in het bezit zijn van camerabeelden van bewakingscamera's of deurbelcamera's. Forensische rechercheurs hebben sporen veilig gesteld om te onderzoeken wat daar is afgegaan. Ook zijn collega's de buurt in gegaan op zoek naar camerabeelden en gingen in gesprek met omwonenden.  

Getuigenoproep

We willen de dader van deze explosie natuurlijk zo snel mogelijk vinden. We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Weet jij meer of heb je informatie voor de recherche en hebben we nog niet met jou gesproken? Laat het dan weten! Misschien is je iets opgevallen voorafgaand aan de explosie of mogelijk daarna in de omgeving van de Heinsbergenstaat.  Heb je een deurbelcamera of bewakingscamera, kijk de beelden dan nog eens terug. Misschien staat de dader er wel op. Deel deze beelden dan met ons. Alle informatie is welkom. Bel 0900-8844 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening