Direct naar de inhoud

Diefstal uit winkel - Veestraat - Helmond

Deze drie mannen worden verdacht van een diefstal uit een winkel. Terwijl er op dat moment klanten in de winkel waren, gristen deze verdachten meerdere demonstratie toestellen uit de schappen. Wie zijn deze mannen en waar kunnen wij ze vinden? Heeft u meer informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Tip ons dan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 13 maart 2024, omstreeks 17.12 uur, stonden drie mannen te wachten voor een winkel op de Veestraat. Wat opviel was dat zij schichtig om zich heen keken en opvallend veel interesse hadden in een winkel. Niet veel later besloten zij deze winkel te gaan bezoeken. 

Een medewerkster was op dat moment bezig met klanten in de winkel. Toen de medewerkster naar het magazijn liep, hoorde zij een harde gil van een van haar klanten. Bij terugkomst bleek dat de drie mannen meerdere demonstratie toestellen met kracht uit de schappen hadden getrokken en weggenomen. Zo snel als dat de mannen binnen waren, zo snel dat ze weer weg waren. De mannen waren volgens de medewerkster eerder al op de dag binnengeweest, vermoedelijk om een verkenning te doen.

Wij vragen de aandacht van de winkeliers. Ziet u verdacht gedrag? Wees dan alert. Vertrouwt u het niet? Maak dan een melding bij ons!

Weet u wie deze mannen zijn of weet u waar wij deze mannen kunnen vinden? Laat het ons dan weten! U kunt uw tip kwijt via het tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever anoniem uw tip met ons delen? Dat kan door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=m_vUjh7eogc

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening