Direct naar de inhoud

diefstal rijzadels - Lieshoutsedijk - Sint Oedenrode

In de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 april 2024 werden vanuit een bedrijfspand aan de Lieshoutsedijk in Sint Oedenrode totaal 10 rijzadels gestolen bij een inbraak. Een groot financieel nadeel voor de zadeleigenaren. Wij doen onderzoek naar de inbrekers en willen graag weten wie het zijn. Wie zet ons op het goede spoor van de daders?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die nacht, ergens tussen 02.20 en 07.00 uur wisten de daders in het bedrijfspandje achter de woning van de aangever binnen te komen en de zadels weg te nemen. Het gaat om dressuur- en springzadels die samen een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Tot nu toe ontbreekt van de daders elk spoor, maar gelukkig hebben we bewakingsbeelden beschikbaar. Wie weet of heeft een vermoeden wie deze zadeldieven zijn en kan ons vertellen waar we ze kunnen vinden? Misschien zijn de zadels ergens te koop aangeboden en slaat iemand daarop aan? Sla je misschien aan op de kleding van de inbrekers, maar let op; de kleuren zijn door het gebruik van nachtvisie niet realistisch. Waarschijnlijk gaat het om donkere kleding.

Tippen kan via de Opsporingstiplijn, 0800-6070 of gegarandeerd anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=83D2c24zkyw

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening