Direct naar de inhoud

Auto-inbraken - diverse locaties - Eindhoven

In de buurt van het Villapark is er in meerdere auto's ingebroken. Dat gebeurde van 24 op 25 april... En deze man wordt ervan verdacht de inbraken te hebben gepleegd. Wie is dit? Waar kunnen we hem vinden? Laat het weten via 0800-6070.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In totaal werd er in zeven auto's ingebroken. Op meerdere locaties hebben we beelden veilig kunnen stellen. Daarop zien we steeds dezelfde man aan de auto's voelen. Hij is duidelijk op dievenpad.

Zo werd er op de Goorstraat een autoruit ingetikt, maar er lagen geen waardevolle spullen in de auto. Er werd niks weggenomen.

Op de Dommelhoefstraat werden ook diverse mensen slachtoffer van auto-inbraak. Eén van de bewoners werd wakker toen de dief met een steen een autoruit probeerde in te slaan en heeft de dief verjaagd met zijn stem. 

Op de Haviklaan werd een rugzak uit een auto gestolen, met daarin een MacBook van Apple. De dief is daar ook te zien bij een woning waar hij de achtertuin inloopt en aan de deurklink van de achterdeur voelt.

Het is duidelijk dat de man op de beelden alles behalve goede bedoelingen heeft. We hebben sterke vermoedens dat hij vaker toeslaat. Laat dat niet gebeuren en tip als je een vermoeden hebt wie dit is of waar hij is.  

 

Vragen

Wie is de man op de beelden en waar kunnen we hem vinden? Neem contact op via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kunt hier ook het online tipformulier invullen en informatie met ons delen.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening