Direct naar de inhoud

Woninginbraak - Thijssestraat - Zaandam

Op zondag 14 april op klaarlichte dag breekt een man in bij een woning aan de Thijssestraat in Zaandam. Hij steelt contant geld en diverse dierbare sieraden. Weet u wie hij is? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 14 april 2024, omstreeks 16.10 uur kwam een gezin thuis bij hun woning aan de Thijssestraat. Binnen viel het hen meteen op dat er een deur open stond die altijd dicht is en dat de deuren van een kastje open stonden. Boven wachtte het gezin een onaangename verrassing. Het was een grote chaos. Kasten waren overhoop gehaald en de sieradenkist van het gezin lag open op bed. Daar bleken sieraden en een paar honderd euro aan contanten uit meegenomen te zijn.

Opvallend was dat er geen braakschade was. Op bewakingsbeelden is te zien dat de inbreker verschillende sleutels probeert. Met een van die sleutels lukt het om de woning binnen te komen.  De recherche vermoedt dat dit een valse sleutel is. 

De slachtoffers moeten diverse dierbare sieraden missen waaronder een diamanten trouwring, een zilveren en gouden sieradenset en een gouden ketting met daarin twee namen gegraveerd. 

Vragen

  • Wie herkent de inbreker?
  • Wie heeft de gestolen sieraden ergens gezien of te koop zien staan?

Gegevens

Geslacht:
Man
Huidskleur:
licht
Kleding:
blauwe spijkerbroek, blauwe jas, zwart T-shirt, petje
Schoenen:
blauwe schoenen met witte zolen
Extra:
brildragend

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening