Direct naar de inhoud

Doorrijden na aanrijding – Horndijk – Leerdam

In Leerdam werd maandagavond 17 juni rond 21.15 uur een 28-jarige man aangereden op de Horndijk. De man raakte hierbij gewond. De bestuurder van de auto is doorgereden. De politie zoekt getuigen. Iets gezien of meer info? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op maandagavond 17 juni rond half tien wandelden een man en een vrouw over de Horndijk. Ze kwamen uit Asperen en liepen richting het centrum van Leerdam, aan de linkerkant van de weg. Op dat moment was de weg tijdelijk eenrichtingsverkeer door werkzaamheden. Een auto naderde van achteren en er ontstond een woordenwisseling tussen de wandelaars en de bestuurder. De bestuurder bedreigde hen en had mogelijk een wapen.

De bestuurder reed door, stopte, en reed achteruit richting de wandelaars. Hierbij reed hij één van de wandelaars opzettelijk aan. De man kwam in de berm terecht en moest naar het ziekenhuis voor behandeling. De reden van de woordenwisseling is nog niet duidelijk.

De auto was een donkerblauwe, waarschijnlijk een ouder model Toyota. We willen graag in contact komen met mensen die deze auto op maandagavond 17 juni in Leerdam of omgeving hebben gezien. Als de bestuurder zichzelf herkent, raden we aan om zich te melden bij het politiebureau. Was je getuige van dit incident op de Horndijk in Leerdam? Of weet je wie de bestuurder van de donkerblauwe auto is? Neem dan contact op met de politie via 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

 

 

Vragen

Heb jij deze auto op maandagavond 17 juni in Leerdam of omgeving gezien?

Was je getuige van dit incident op de Horndijk in Leerdam?

Of weet je wie de bestuurder van de donkerblauwe auto is?

Was jij betrokken bij de aanrijding? Meld je dan!

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Wz44vs5g_Mg

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening