Direct naar de inhoud

Man buiten bewustzijn aangetroffen in tuin – Westdijk – Bunschoten

Maandagavond 24 juni kregen agenten een melding om te gaan naar de Westdijk in Bunschoten. Daar treffen agenten een man aan die buiten bewustzijn is. De recherche weet niet wat er gebeurd is en komt graag in contact met getuigen. Iets gezien? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vermoedelijk zat de 51-jarige man al enige tijd buiten bewustzijn op een stoel in de tuin. Omstanders belde de politie toen zij de man zagen. Het slachtoffer werd in kritieke toestand meegenomen naar het ziekenhuis waarna het bleek dat de man ook gewond was. De recherche wil graag een beter beeld krijgen van de omstandigheden in deze zaak.

Heeft u informatie? Tip!
Bent u een omwonende en heeft u bijvoorbeeld camerabeeld(en)? Deel die dan met de politie. Dit kan via onderstaande link onderaan deze pagina. Heeft u informatie en die nog niet gedeeld met de politie? Deel die dan gratis met de politie via 0800-6070 of anoniem door hier te klikken of door gratis te bellen naar 0800-7000.

Vragen

Wie is er in bezit van camerabeelden?

Wie heeft meer informatie?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7p773_LLRYk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: